Fizetési tájékozató

 

Fizetési módok és lehetőségek:

Jelenleg a termékek vételárát az alábbi módokon tudod teljesíteni.

Banki átutalás: a megrendelés egyszerű módja az előre fizetéses banki átutalás. A megrendelésedet követően elküldjük neked az utaláshoz szükséges adatokat illetve, az utalandó összeget. Ezt az összeget utalod át bankszámlánkra. Az utaláskor kérjük, hogy a megrendelő NEVÉT a megjegyzés rovatban tüntesd fel az egyszerűbb beazonosítás érdekében. Köszönjük!

Utánvét: megrendelésed utánvéttel is kifizetheted. Ekkor a futárnál kell a helyszínen kiegyenlítened a termékek vételárát és az általánosan alkalmazott szállítási díjat.

A fizetendő összeg így, a termék árából,szállítási díjból, valamint az utánvét díjból fog állni.

 

 

Szállítási tájékoztató

 

Ki szállítja ki a terméket:

A házhoz szállítást szerződött partnereink végzik.

  • Packeta Futárral házhoz szállítva:1090 Ft(+Utánvétes fizetés esetén +290Ft).
  • Postán maradó és Postapont: 990FT(+Utánvétes fizetés esetén +290Ft).
  • Packeta csomagpont és MPL csomagautomata: 890 FT(Utánvétes fizetés esetén +290Ft).

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelésemet?

A rendelés kiegyenlítését követően összeállítjuk a csomagodat és átadjuk a futárszolgálatnak. A szállítási idő a fizetés beérkezésétől számított, kb.: 1-3 nap.

Az utánvéttel történő rendelésnél a csomagodat azonnal összeállítjuk és átadjuk a szállító cégnek. Szállítási idő 1-3 nap.

*Fontos: Kérjük, vedd figyelembe, hogy a rajtunk kívülálló okokra sajnos mi sem tudunk felkészülni, ezért nem áll módunkban garanciát és felelősséget vállalni a szállítási időre, de mindent megteszünk, hogy küldeményed a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád.

 

 

preloader