Az Apple Watch 7 valószínűleg az “univerzum” következő csúcskategóriás okosórája.Az Apple Watch SE 2-vel jöhet a piacra. Nagyon sikeres lett az Apple Watch 6,de remélhetőleg néhány új funkcióval azért feldobják a Watch 7-et.

Mivel az okosórát valószínűleg hosszú ideig még nem mutatják be, még nem tudjuk, mi lesz.Hallottunk néhány kiszivárgást és pletykát az Apple Watch 7 dizájnváltozásairól és új funkcióiról.

Emellett mi is kigondoltunk egy kívánságlistát az új Apple Watch 7 funkcióiról és változásairól, amelyeket majd szeretnénk látni, az eddigi jobb és rosszabb rendszerei alapján.

Egy pletyka szerint egy glükométer jöhet az Apple Watch 7-be. Ezt használnák a vércukorszint mérésére, ami hasznos lehet mind cukorbetegek, mind olyan emberek számára, akik állapota magas vagy alacsony vércukorszintet produkálnak.

Vágjunk a közepébe:

  • Mi lesz a neve? – Apple Watch 7 illetve Apple Watch SE 2
  • Mikor jelenik meg?– Várhatóan 2021 szeptemberében
  • Mennyibe fog kerülni?-Valószínüleg 400-600$ dollár között

Az Apple Watch 7 megjelenési dátuma és ára

Egyetlen valódi megjelenési dátumról szóló pletykák Ming-Chi Kuo-tól származnak (az elemző jó tapasztalattal rendelkezik az Apple információival kapcsolatban), aki úgy gondolja, hogy az új Apple Watch modellt 2021 második felében adják ki a 9to5Mac szerint.

Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen az Apple évek óta új Apple Watchokat dob ​​piacra szeptemberben. A 2020-ban bekövetkezett járvány, minden fennakadás ellenére is igaz maradt.Várhatóan 2021 szeptemberében látjuk az Apple Watch 7-et,valószínűleg a hónap közepe körül.

Hogy mennyibe fog kerülni arról nincsenek hírek, de az Apple nagy összhangban áll az árképzéssel. Az Apple Watch 6 ára 400- 600 dollár áron kezdődik, és bár az utóbbi néhány modellben tapasztalható némi ingadozás, de nagyjából mind ugyanabban az árkategóriában mozognak.

Hírek és pletykák

Az Apple Watch 7-ről még nem sok minden szivárgott ki, de hallottunk néhány dolgot. Először maga Tim Cook mondta az Outside podcast-on , hogy „rengeteg újítás van még hátra” és „Még korai szakaszban vagyunk” 

Ming-Chi Kuo állítása szerint, aki azt jósolta (a MacRumors által látott kutatási jegyzetben), hogy “az új Apple Watch okosóra, 2021-es fejlesztése,még jobban ki veszi a részét az innovatív egészségügyi menedzsment funkciókból és a fejlettebb formatervezésből”

Tehát ez úgy hangzik, hogy az Apple Watch 7 új egészségügyi funkciókkal és új dizájnnal is rendelkezhet. Ez pedig nagy tervezési változás lehet.Egy korábbi kutatási jegyzetet szerint, Kuo azt mondta, hogy „jelentős alakváltozási és tervezési változás következik be”.

Bár azt mondta, hogy ez „leghamarabb” 2021 második felében érkezik az Apple Watch modelljeihez, így lehetséges, hogy ezt csak egy későbbi modelleknél fogjuk látni.

Egészségügyi jellemző lehet a vércukorszint mérésére szolgáló glükométer. Bizonyos jelentés szerint az Apple Watch 7 a 2021-es okosórák egyike lehet hogy ezt a funkciót bevezesse. Különösen a cukorbetegek számára lenne hasznos, akiknek folyamatosan figyelniük kell vércukorszintjüket, de más, más betegségben szenvedők is hasznosnak találhatják.

További hírek

Láttunk olyan szabadalmat is, amely bemutatja annak lehetőségét, hogy a Touch ID ujjlenyomat-leolvasót hozzáadják a jövőbeni Apple Watch-hoz. Valójában több fejlesztő beszélt erről, egy másik a Home gombba épített Touch ID szkennert írja le.  Ugyanebben a hírben részleteznek, egy olyan kijelző alatt álló kameráról,amely láthatatlan, ha nem használják.

A 7-es széria területén is úgy tűnik, hogy az Apple azt kutatja, hogyan lehet matt fekete felületet alkalmazni okostelefonjainak és óráinak eloxált fémjén, így lehetséges, hogy ez az Apple Watch 7 új színben lesz elérhető. De ne lepődjünk meg ha nem látjuk ezt a fejlesztést az új kisokoson.

A legvalószínűbb azonban, a Touch ID szkenner, mivel ez az Apple számára nem túl nehéz beépíteni, és nagyon hasznos funkció lehet.

Végül, elhangzott már az  is hogy Apple eszközei OLED-képernyőiről, mikro-LED-ekre kíván váltani. Néhány, de nem mindegyik jelentés az Apple Watch-t említi lehetséges jelöltként.

A mikro-LED képes mind a képminőség javítására, mind az akkumulátor-fogyasztás csökkentésére, ezért kívánatos változás lenne. A DigiTimes jelentése szerint azonban ez a változás még évek előtt áll.

Amit látni akarunk…

Számos dolgot nagyon szeretnénk, ha az Apple beletenne a Watch 7-be, beleértve a következőket:

1.Jobb akkumlátor üzemidő

Eddig egyetlen Apple Watch modellnek sem volt kitűnő az akkumulátor-élettartama. Ezek nem rosszak, de a legjobb esetben is átlagosak, ami csalódást okoz egy ilyen prémium eszköz esetében.Tehát az Apple Watch 7 esetében azt akarjuk, hogy az Apple nagy előrelépéseket tegyen az akkumulátor élettartama tekintetében.Csak néhány naponta kelljen tölteni,vagy még kevésbé.

2.Egy nagy új funkció

Az Apple Watch 6 nagyszerű okosóra, de nem volt benne igazán izgalmas frissítés. És az Apple Watch 7 esetében valami újat és izgalmasat szeretnénk látni.Hogy pontosan mi lenne,azt nehéz megmondani… De ez rendben is van, hiszen még izgalmasabb lesz, és  teljes a meglepetés ereje. Biztosak vagyunk benne, hogy az Apple képes kisütni valamit, ha persze valóban megpróbálja.

3.Továbbfejlesztett alváskövetés

Az alváskövetés az Apple Watch 6-on enyhén szólva is alapszintű. A hivatalos funkció használatakor (ellentétben egy harmadik féltől származó alkalmazással) nincs információ arról, hogy mennyi időt töltött az egyes típusú alvásokban (könnyű, mély).Nincs információ arról sem, hogy alvása hogyan befolyásolta a stressz szintjét (és fordítva) vagy arról, hogy lefekvésed hogyan befolyásolta az alvás minőségét.

Ezek olyan fejlesztések, amelyek valószínűleg szoftverfrissítéssel megvalósíthatók. Akár az új hardveren, akár csak az új szoftveren keresztül szeretnénk, ha az alváskövetés sokkal jobb lenne az Apple Watch 7-en.

4.Több fitneszkövető képesség

Az Apple Watch 6 kiválóan alkalmas alapvető fitneszkövetőként.Komolyabb sportolók hiányt érezhetnek, mivel például nem állíthat be intervallum edzéseket. Áttekintésünkben megállapítottuk, hogy GPS-je sem olyan pontos, mint néhány egyéb eszközön, különösen nagy távolságokra. Tehát mind a GPS fejlesztéseit, mind az edzéslehetőségeket szeretnénk,ha megközelítené a „profi” fitnesz módot.

5.Kör alakú képernyő

Ez olyan dolgok listáján van, amelyek szinte biztosan nem fognak bekövetkezni, de nagyon szeretnénk, ha az Apple körkörös és négyzet alakú változatban kínálná az Apple Watch 7-et.

Bár az Apple Watch termékcsalád tagadhatatlanul jól mutat, sokan csak egy kört preferálnának a csuklón, és a rivális eszközök, mint például a Samsung Galaxy Watch 3, megmutatták, hogy ez milyen jól nézhet ki és mennyire működik jól. Az Apple már rengeteg lehetőséget kínál a színek és a szíjak,tokok tekintetében, miért ne kínálna formaválasztást is?

Ha a legjobb szíjak érdekelnek akkor azt a www.watchdivat.hu oldalon megtalálod,hatalmas választékban és rengeteg színben,stílusban.

preloader